Staarid kodus: kes on kõige hullemad kuulsustest naabrid?

Kristel Trell
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber.
Justin Bieber. Foto: Evan Agostini/AP

Halvimaks kuulsaks naabriks pidasid ameeriklased nunnust laulupoisist rajuks peokunniks kasvanud Justin Bieberit, selgitas ookeanitagune kinnisvaraportaal Zillow oma küsitluses.

Ebameeldiva tiitli tõid noormehele rajud kodupeod alkoholi ja narkootikumidega, mis omakorda on kaasa toonud politseireide. Samuti jäi mees vahele vandaalitsemisega, kui loopis naabri maja munadega. Teisel kohal ebameeldivate naabrite nimistus on ekstravagantne šõuäripaar Kim Kardashian ja Kanye West ning kolmandaks jäi popstaar Miley Cyrus. Veel ei taha ameeriklased oma naabriks Donald Trumpi, Alec Baldwini, Taylor Swifti ja Gwyneth Paltrow'd.

Keda ameeriklased oma naabriks aga tahaksid? Küsitluse kohaselt on positiivse hoiakuga enim silma paistnud humoorikas saatejuht  Jimmy Fallon, nii et sellist  lõbusat meest tahaks ameeriklased oma naabriks küll. Samuti oleks neil hea meel näha oma naabritena näitlejaid Matthew McConaugheyd või Neil Patrick Harrist, toredateks peetakse ka kuulsustepaare George Clooneyt ja Amal Alamuddini ning Ashton Kutcherit ja Mila Kunist.

Poplaulja Taylor Swifti suhtes jagunesid vastajad kaheks: osa ei tahaks teda mingil juhul naabrina näha, kuid 7 protsenti vastanuist oli seisukohal, et temaga kõrvuti elada oleks päris tore.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles