Video: haara kujundusideid kuninglikust kodust

Kristel Trell
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Windsori loss.
Windsori loss. Foto: Scanpix/Panthermedia

Briti kuninganna Elizabeth II tähistas hiljuti väärikat sünnipäeva. Pidupäeva puhul teeme visuaalse ringkäigu kuninglikus kodus - Windsori lossis. See on maailma vanim ja suurim kuninglik palee, mis tänini kasutuses ning üks kuninganna kolmest ametlikust residentsist.

Kujunda oma kodu kuninglikult:

1. Kasuta punast ja kuldset

Ruskest helepunaseni - väärikas punane aktsent, eriti kombinatsioonis kuldsega lisab su eluruumidesse kahtlemata kuninglikku sära. Ei maksa peljata ka efektses, kuldseks värvitud või pronksikarva vanaaegses raamis peegleid, mida näiteks kirbuturult leida võib.

2. Suured drapeeritud külgkardinad ja vaibad

Drapeeritud majesteetlikult langevad külgkardinad sobivad ideaalselt, kui su kodul on piisavalt suured aknad. Väärikust lisab ka päris Pärsia vaip - väljamüükidel pakutakse neid mõnikord taskukohasema hinnaga.

3. Eksponeeri oma pere ajalugu

Kuninganna kodu seintel võib imetleda eelmiste põlvede valitsejapere portreesid. Säti sinagi oma pere ajalugu kaunis raamistuses vaatamiseks välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles