Tallinna kesklinna piirile plaanitakse veel üht kaubanduskeskust

Kristel Trell
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hallivanamehe bussipeatus Pärnu mnt.
Hallivanamehe bussipeatus Pärnu mnt. Foto: Heiki Rebane/BNS

Avalikul väljapanekul oleva detailplaneeringu kohaselt kavandatakse Järvevana tee, Tammsaare tee ja Pärnu maantee liiklussõlme naabruses asuvale planeeringualale uusi ärihooneid. Planeeritavale alale kavatsetakse ehitada kaubanduskeskus ja bürood, parkimiskohad kavandatakse maa-alusesse parklasse ning parkimismajja.

Pärnu mnt 156 // Vaari tn 1 kinnistu, Pärnu mnt 158 // Reketi tn 2 kinnistu, Hallivanamehe tn 7 // Vaari tn 3 kinnistu ja Vaari tn 2 kinnistu detailplaneering võimaldab 2,7 ha suurusele planeeringualale uusi ärihooneid ehitada. Detailplaneering näeb ette kuni 10-korruseliste ärihoonete ehitamiseks ja olemasoleva viiekorruselise ärihoone laiendamiseks ehitusõiguse määramise.  Detailplaneeringualale jääv perspektiivne Vaari tänav määratakse avalikult kasutatavaks.

Detailplaneeringu jooniseid ja seletuskirju saab näha internetis Tallinna planeeringute registris. Detailplaneeringu materjalidega saab aga tutvuda 12.-26. augustini tööpäeviti Tallinna kesklinna valitsuses (Nunne tn 18 hoovimajas toas 32) ning Tallinna Linnavalitsuse infosaalis (Vabaduse väljak 7, I korrus) esmaspäeval 8.15-18, teisipäevast neljapäevani 8.15-17 ning reedel 8.15-16.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles