Nördinud lugeja: uksekellade ja kellanuppude valik kodumaisel turul on nutmaajavalt hale

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uksekell.
Uksekell. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

 Nördinud lugeja sõnul on uksekella ostma minnes põhimõtteliselt valida heleda plastmassist karbi ja tumeda plastmassist karbi vahel.

«Disainitud ukselinke on jalaga segada, vali aga, millise kujuga ja millist värvi tahad. Aga kui ma otsisin metallraami postkasti nimesildile, siis furnituuripoodnik vaatas mind nagu segast – ei, neil niisugust asja küll ei ole. Kellel siis veel olema peaks?» pahandas lugeja koduportaali kommentaariumis.

«Ühes ehituspoes nägin kunagi vähe disainikama uksekellanupu pilti mingi firma reklaamplakatil. Küsisin müüja käest, et väljas teil neid tooteid ei ole, kas neid tellida saaks, kui selle firma muud kaupa müüte,» muljetas lugeja. «Vastus kõlas: ei ole, ei tule, ei saa ega pole kunagi saanud, see pilt on meil siin niisama ilu pärast. Soovite äkki valget värvi plastmassist karpi? Kui see ei sobi, siis võime ka pruuni värvi plastmassist karpi pakkuda,» oli lugeja nördinud.

Mida arvavad teised lugejad? Kustkohast olete leidnud veidi põnevama disainiga uksekella või kellanupu?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles