Enne ja pärast: sassis ruumide totaalne muutumine

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Segadus köögis.
Segadus köögis. Foto: SCANPIX

Riidekapi ust tuleb jõuga kinni hoida, muidu paiskub sealt välja korrastamata riidekuhilate tornaado. Kirjutuslauale ei saa pahna tõttu sülearvutitki toetada. Kui nii, siis vajab teie kodu totaalset muutumist!

Better Homes and Gardens näitab üheksat sassis tuba, mis peale koristamist läbisid totaalse muutumise - vaata neid siit.

Ent koristamisest on kasu vaid siis, kui seda tehakse nupukalt: näiteks aitab kirjutuslaua korrastusele kaasa paberikraami sorteerimine eraldi märgistusega kaustadesse, väikeste korvide kasutuselevõtt ning sildistamine, samuti aitab kogu majas korda luua läbipaistvate või sildistatud kastide-karpide kasutamine.

Uste külge saab edukalt riputada taskuid ja nagisid, samuti aitavad kappides peituvast paremat ülevaadet anda kõikvõimalikud väljatõmmatavad sahtlilahendused. Karta ei maksa ka taaskasutust: näiteks purgid, karbid ja ämbrid võib korralikult sildistatuna asjade hoiustamiseks kasutusele võtta. Nutikaid profinippe, kuidas kodu korda seada, näed siit.

Head lugejad, jagage meiega koristusnippe: kuidas olete oma kodu korrastanud? Millised riiulisüsteemid, abivahendid (kastid-korvid) on teie kodus kasutusel? Milline korrastussüsteem on kodus mõistlik, milline mõttetu?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles