Galerii: «Padjaklubi»-Miša korterit ehib plekist beebivann

Anna-Liisa Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

TV3 ja YIT Ehitus pakkusid tänavu "Padjaklubi" tegelaskujudele võimalust kolida uutesse korteritesse Kalamajas. Mišat kehastav Kristel Aaslaid tõdeb, et paneks oma tegelaskuju korterile hea meelega käpa peale. 

YITi sisekujundaja Greete Mätase sõnul on Miša korteris kahtlemata arvestatud tema mitte nii väga daamiliku olekuga. Nii võib Miša korterist leida robustse pliidikubu (mis tehtud vanast plekkvannist, mille kohta Miša ise teatab, et see on tema lapsepõlvest pärit beebivann ja kubu tema enda tehtud!), rustikaalse ja robustse sisekujunduse, lihvimata laudadest söögilaua ja muid mitte nii väga naiselikke detaile. Mišat kehastav Kristel Aaslaid ise ütleb, et elaks säärases korteris suurima rõõmuga. Ainsaks puuduseks peab näitlejanna rõdu puudumist, aga see ei takistaks teda korterit endale elupaigaks soetamast. «Suurima plussina näen siin seda, et siin elaksin ma üksinda kahetoalises,» ütleb Kristel, kes praegu jagab kolmetoalist elamist korterikaaslastega.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles