Galerii: mõnusa sügise asjad

Kristel Trell
, Kodu.postimees.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

November on käes! Diivanil pealaest jalatallani mõnusasse pleedi mähitud, saatjaks praksuv kaminatuli, kuum jook klaasis sõrmi soojendamas – nii võib sügis täitsa mõnus olla!

Sinepi- ja safranikollane, terrakotapruun, sügav sinine, sinakashall ja halli muud varjundid on selle sügise vaieldamatud lemmikud. Küünlad ja kõikvõimalikud küünlajalad on külmaks ajaks justkui loodud. Sära, eriti vaskne helk on samuti tänavune suur lemmik. Sügisõhtusse sobivad ka vasekarva küünlajalad või lambikuplid nagu valatult.

Alpaka villast ja nahast omanäolised sisustus- ja moeaksessuaarid saavad viimase lihvi Saaremaal. Pleed 130 × 180 cm, jaehind 839 eurot. Osta saab näiteks Stockmannist.


Vaip selle sügise lemmiktoonides, 95 eurot. Kauplus Muster.

Metalne või puidust latern vali ise oma kodu stiili järgi. Erisugused laternad tuppa, aknale ja terrassile toovad koju hubasust. Laternad alates 39,90 eurost. Kauplus Muster.

 Loomapildiga padjad sobivad loodustoonidega ja teevad diivani elavaks. Padjakatted alates 19,90 eurost. Kauplus Muster.

Säti küünlad kandikule vasksetesse topsidesse ja kodu lööb küünlahelgis särama. Küünlatopsid alates 7,90 eurost. Kauplus Muster.

Diivanil mõnulemiseks sobib kahtlemata pleed. Eriti lustakad on seda ääristavad mummud. Pleed 159 eurot. Kauplus Muster.

Sinine ja sinepikollane on head sõbrad ning sobivad sügise värvideks, olgu siis punutult korvi sisse või pehmel pleedil. Suurem korv 69,90 eurot, väiksem korv 59,90 eurot ja pleed 39 eurot. Kauplus Muster.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles