Üleskutse: millises Eesti restoranis on kõige kaunim interjöör?

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pädaste mõisa restoran Alexander
Pädaste mõisa restoran Alexander Foto: AFP / Scanpix

Hiljuti pani skandinaavia toiduekspertidest koosnev White Guide paika põhjamaiste restoranide paremiku: hinnati nii toitu, teenindust, jooke kui ka üleüldist õhkkonda.

Esmakordselt lisati nimistusse ka Eesti restoranid-söögikohad: üldtabelis tegi parima tulemuse Pädaste mõisa restoran Alexander, kuid koha esikuuikus pälvis ka vaid aastajagu tegutsenud Tallinna kunstirestoran Art Priori.

Meie küsime aga teilt, head lugejad: kirjutage kommentaariumi, millises Eesti restoranis on teie arvates kõige kaunim interjöör? Mis teile selle restorani juures kõige enam meeldib?

Maailmas hinnatakse eraldi ka restoranide-baaride interjööri: millised on 2014/2015 kõige kaunimad restoranid-baarid üle maailma, vaata siit.

Austraallased näitasid oma parimate interjöööridega baare ja restorane ajakirja Vogue Living külgedel, vaata galeriid siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles