Vihane lugeja: naabri kolistamine ja öine pesupesemine on mu närvid täiesti ära söönud!

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lugeja on ülakorruse naabriga hädas: müdistamise järgi võiks arvata, et too kannab kivist kingi.
Lugeja on ülakorruse naabriga hädas: müdistamise järgi võiks arvata, et too kannab kivist kingi. Foto: Kuvatõmmis

Koduportaalile kurtis oma muret lugeja, kelle närvidel trambib ülakorruse naaber.

 «Lihtsalt hulluks ajavad need naabrid,» kurtis väikses kortermajas elav tallinlane. «Ma ei tea, mida nad päeval teevad, aga õhtul läheks lahti nagu mööbli ümbersättimine: tugitoolid mütsatavad vastu põrandat nii, et meil sajab laest krohvi,» pajatas ta. «Ma ei tea ka, mis jalanõudega nad kodus kõnnivad, aga see müdin on metsik: nagu elaks elevandikarjaga koos.»

Ööselgi ei saa pere rahu, sest siis säästab naaber elektrit ja peseb pesu. «Ma ei tea, kui vana see pesumasin on, aga kui see tsentrifuugima hakkab, väriseb meil kogu korter, riiulitelt sajab asju alla. Lapsed ärkavad keset ööd üles,» kurtis lugeja.

Katsele rääkida korteriühistus oma probleemidest on lugeja sõnul ühistu juhtkond leigelt reageerinud. «Nende meelest võib igaüks oma kodus teha mis tahab,» vahendas lugeja. Naaber ise on märkustest solvunud ega teretavat teda enam, aga käitumist muutnud pole.

Head lugejad, mis nõu te sellisel puhul annaksite?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles