Kolm nippi, kuidas partneriga voodit jagades välja puhata

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paarike voodis
Paarike voodis Foto: SCANPIX

Mitu lugejat nurises, kui kirjutasime asjadest, mida magamistoas vaja pole, et suurim tüliõun on partner. Kuidas voodit jagades välja puhata?

Tõsi, ilmselt on enamik paare seda kogenud: üks ajab teki pealt, teine kerib end sellesse kui kookonisse. Üks tahab pehmet, teine kõva madratsit. Üks vähkreb, teine ärkab vara ja hakkab riidesse panema. Kuidas selliseid olukordi lahendada?

Probleem: üks lükkab teki pealt, teine rullib end sellesse.

Lahendus: kaheosaline voodipesukomplekt.

Probleem: partner vähkreb, laiutab üle voodi või tahab kõvemat/pehmemat aset.

Lahendus: kaheinimesevoodi, mille raami sisse on sobitatud kaks üheinimesevoodit. Ruumipuudusel ja kui toa mõõtmed seda lubavad, võib vahetada senise voodi suurema vastu - 200 või 220 cm laiuses voodis peaks kummalegi piisavalt isiklikku ruumi jaguma.

Probleem: partner ärkab vara ja hakkab riidesse panema.

Lahendus: hoia garderoob kõrvaltoas ja leppige kokku, et seal ka riietutakse. Kui sellist võimalust pole, otsige järgmise päeva garderoob varakult välja ja seadke näiteks toolileenile valmis, et vältida hommikust kolistamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles