Näitlejanna kodu põles plahvatanud mobiiltelefoni tõttu maani maha

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korteripõleng. Pilt ei ole sündmustega seotud.
Korteripõleng. Pilt ei ole sündmustega seotud. Foto: Postimees .ee

Saksa näitlejanna Tanja Wenzel sai väiksemaid kehavigastusi, kui tema külaliskorteris Braunschweigis puhkes paari päeva eest tulekahju.

«Tõusin voodist, vaatasin mobiililt kella - kell oli 8.40, mõtlesin, et aega veel on, lähen teen omale ühe kohvi. Läksingi kööki, kui järsku kuulsin suitsuanduri piiksumist. Jooksin tuppa, seal oli kõik juba poole meetri kõrgustes leekides,» rääkis Wenzel telekanalile RTL. Naine oli šokeeritud: tuli läks lahti sohva kõrval, kus ta vaevalt minut aega tagasi magas!

Alguses püüdis näitlejanna tuld kustutada, kuid see tal enam ei õnnestunud: ta avas akna, seejärel ronis rõdule ja seal allkorrusel asunud supermarketi varikatusele. Korteri sisustus hävis täielikult, ka näitlejanna isiklikud asjad, riided ja arvuti, kahjusid hinnatakse 50 000 eurole - päästa õnnestus vaid autovõtmed ja rahakott. «Aga vähemalt jäin ma ellu,» pidas näitlejanna vaatamata asjade kaotusele seda õnneliku lõpuga õnnetuseks.

Wenzeli arvates on õnnetuse süüdlaseks tema iPhone 4, mis voodi kõrval diivanilaual lebas - just sealt sai tuli tema sõnul alguse. Politsei esindaja kinnitas ajalehele Bild, et väga tõenäoliselt ongi süüdlaseks just süttinud mobiiltelefon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles