Video: heida pilk Monaco vürsti pere kuninglikku elutuppa

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monaco vürstinna Charlene.
Monaco vürstinna Charlene. Foto: Facebook

Monaco troonipärijatel prints Jacques'il and printess Gabriellal täitus esimene eluaasta ja sel puhul lubas kuninglik pere videomehed oma elutuppa, et kuninglikku argipäeva ka rahvale näidata. Videot saad näha kuningliku pere Facebookist.

Samal ajal kui pisiprints ja tema õde elutoavaibal leludega mängivad, jutustavad vanemad vürstinna Charlene ja vürst Albert igapäevaelu rõõmudest-muredest. «Meil on suur ja kaunis kodu, kust ei puudu ka loomad, nii et iga päev puutuvad nad loomadega ka kokku ja see on tore,» rääkis Charlene. Kaksikud õpivad alles kõndima, kuid enne seda õpetas tippujujast ema nad ujuma - tegemist on tehnikaga, mis õpetab lapsi end juba varases eas end vees kindlalt tundma.

Videos on näha, kuidas lapsed elutoapõrandal leludega asjatavad ja aeg-ajalt ka intervjuu keskel vanemate tähelepanu otsivad. Charlene sõnul on väikesed troonipärijad väga mänguhimulised ja aktiivsed lapsed, kellega on tore, aga ka palju tööd. Vürst kiitis oma naist, kes emaülesannetega tema sõnul väga hästi hakkama saab. Põgusalt peatuti ka laste tulevastel kohustustel Monaco trooni ees, kuid vürstinna sõnul on esikohal praegu kaksikute tervis ja heaolu, et nad tunneksid end armastatatuna ja hoituna oma pere keskel..

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles