Viis olulist põhjust, miks nutitelefon magamistoast välja visata

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mobiiltelefon.
Mobiiltelefon. Foto: Panther Media

Ei saa mobiili magamistoa ukse taha jätta, sest see on ühtlasi ka hommikune äratus? Apartmenttherapy.com toob ära viis head põhjust, miks mobiil siiski magamistoast välja jätta.

1. Enne magamajäämist paned mobiilile äratuse? Kuid helendava ekraani põrnitsemine ei lase sul korralikult uinuda - spetsialistide arvates tuleks enne uinumist jätta vähemalt tund igasugustest ekraanidest (telekas ja nutiseadmed) vaba aega.

2. Paned äratuse kinni, kuid kas sellega piirdudki? Või kontrollid oma töömeile ja Facebooki seisu suisa esimese asjana pärast ärkamist? Mihkel Raud tappis näiteks mõni aeg tagasi oma Facebooki konto, kuna see hakkas ta elu segama. Kuid alati ei pea kontost loobuma, jäta telefon lihtsalt magamistoa ukse taha. Küll jõuad meile ka hiljem vaadata.

3. Uni läheb ära - haarad telefoni? Aga keset ööd Facebookis surfata või mänge mängida pole tegelikult ok. Vaata punkti 1 ja jäta öö ekraanivabaks.

4. Magamistuba on kallimaga koosolemise, mitte Facebookis surfamise või nutifoniga mängimise koht. Kui üks teist seda miilustamisele eelistab, on asjalood hullud.

5. Ja lõpuks kõige olulisem: vanakooli äratuskell öökapil on igal juhul stiilsem ja teeb kõvemat häält. Ärkamine garanteeritud!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles