Dieter Bohlen ja Nena hakkasid tapeeti disainima

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dieter Bohleni tapeedikollektsioon.
Dieter Bohleni tapeedikollektsioon. Foto: P+S International/promopilt

Frankfurdi hiljutisel tekstiilimessil tekitas suurimat kõmu saksa superstaari Nena disainitud tapeedikollektsioon. Staaride tapeedihuvi ei tule sugugi üllatusena: omanimelised tapeedid on nii moekunstnikel kui ka näiteks saksa popi suurkujul Dieter Bohlenil.

Kaheksakümnendate superstaar andis oma nime ja näo 61 julge disainiga tapeedile - teiste seas näiteks must-valge-roosa sebramuster, aga ka palju põnevaid geomeetrilisi mustreid, tootjaks Marburger Tapetenfabrik.

Foto: Marburger Tapetenfabrik/Facebook

Rokiemanda sõnul peegeldavad säravad värvid ja julged mustrid tema enda olemust. «Ma olen juba selline liikuv ja püss kuju. Mu kodus peab olema ruumi hingata, kindlasti pole see äärest ääreni asju täis topitud ning mu kolm lapselast saavad seal vabalt ringi tuuseldada, kui külla tulevad,» rääkis Nena kohalikus meedias. Ta lubas oma disainitud tapeedi ka enda kodus seinale sättida. «Kohe, kui vaba aega saan, võtan selle ette ja loon oma töötoa seinale põneva sebramustri. Mulle meeldib tapeeti panna,» tunnistas lavalemmik.

Foto: P+S International/promopilt

Nena sugugi ainuke Saksa popiidol, kes tapeedikollektsiooniga maha saanud - muusiku ja produtsendi Dieter Bohleni «it's different» tapeedikollektsioon (tootja P+S International) on küllalt mitmetahuline, ulatudes mehelik-luksuslik-moodsast õrna ja retro-romantiliseni. Ka muud staarid soovivad koduasjadega publiku südamesse jõuda: näiteks tennisetäht Boris Beckeri ekskaasa Barbara Becker demonstreeris Frankfurdi messil omanimelisi vannitoakaupu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles