Fotod: skandinaaviapärase sisustuse müüja kaasas ka Eesti ettevõtte

Kristel Trell
, Kodu.postimees.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mööbli, valgustite ja aksessuaaride müüja ELKE Mööbel täiendas valikut kodumaise mööblitootjaga Warm North.

ELKE Mööbli tegevjuhi Siim Siiguri sõnul on Warm North väga heaks täienduseks ettevõtte praegusele tootevalikule. «Sisekujunduses eelistatakse naturaalseid materjale. Kõrgelt hinnatakse toodete funktsionaalsust ja väga läbimõeldud disaini, kus pole ruumi millekski üleliigseks,» märkis Siigur.  «Samas otsitakse tooteid, kuhu on oskuslikult sisse põimitud ka teatud mängulisus. See kõik on Warm Northi toodetes olemas,» räägib Siigur.

Warm Northi on eesmärgiks võtnud luua ajatut elukondlikku mööblit pikkadeks aastateks. Valikust leiab erineva suurusega söögilaudu, diivanilaudu, riiuleid ning nagisid. ELKE Mööbli tootevalikust leiab palju iseäranis tuntud skandinaavia kaubamärke, sh Knoll, Fritz Hansen, Offecct, Hay, Arper, Lammhults, Piiroinen, Johanson, Interstuhl, Muuto ja paljud teised. Disainiikoonidest on muuhulgas esindatud 1958. aastast toodetav Arne Jacobseni disainitud «The Egg» ehk «Muna»- tool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles