Kuninga kodune elu: teener paljastab, kuidas Donald Trump tegelikult elab

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Seda on kohe näha, kui kuningas kodus on,» rääkis Anthony Senecal New York Times'ile ja teda võib uskuda: 30 aastat on mees olnud ekstravagantse magnaadi teenistuses. Ekstravagantne on võibolla isegi vähe öeldud: näiteks tulnud teenril Trumpi pasunahelidega vastu võtta, kui too oma 118-toalisse Palm Beachi paleesse saabus.

Foto: Vida Press

Mar-a-Lago on 90 aastat tagasi ehitatud hunnitute ookeandivaadetega maavaldus, mille Trump ostis aastal 1985. Täna kätkeb see nii eriti eksklusiivset klubi kui ka Trumpi privaatvaldusi, näeb välja aga kui kinnisvarakuninga Versailles, kus luksusest päris kindlasti puudu ei tule - pompöösse väljanägemisega sammastega ballisaal või ehtsa kullaga kaetud kraanikausid on vaid mõned Trumpi palee stiilinäited.

Foto: Vida Press

 Seljas olnud ülikond rändab samal päeval härrastemaja keldris asuvasse täisteenindusega pesumajja, ent vaatamata juuksurisalongi olemasolule eelistab värvikas härrasmees oma soenguid ise sättida. Kuigi palees basseinidest ja spaadest puudust ei tule, suspedes Trumpi seal vaevalt et kohtab: ta nimelt ei armastavat ujuda. Palju tõenäolisem, et ta lappab oma eluruumides läbi kogukat patakat ajalehti või haukab söögisaalis steiki: «tema eelistuste kohaselt nii läbi küpsenud, et võiks taldrikul ära kivistuda,» vahendab kauaaegne teener magnaadi söömisharjumusi.

Videot Trumpi paleest saab vaadata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles