Mehe ülestunnistus: elame naise ja beebiga ämma keldris, aga oleme õnnelikud

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koduomaniku kohustustest vabanemine annab võimaluse perele pühenduda.
Koduomaniku kohustustest vabanemine annab võimaluse perele pühenduda. Foto: SCANPIX

Blogi mom.me vahendab keerulise elusaatuse lugu: lapsepõlves enam-vähem kindla peavajuta, osaliselt koguni lastekodus elanud meelelahtusajakirjaniku Nathan Rabini kinnisideeks oli päris oma kodu, kust ta ikkagi koos naise ja beebiga ämma-äia keldrisse kolima pidi.

«Oma kodu ostmisest sai mu kinnisidee, ja kui naine meie poega ootas, ostsingi kahe magamistoaga korteri,» kirjeldab mees. Ent korteri maksed käisid perele üle jõu, kui paari kuu pärast kaotas mees töö. Neil tuli oma nunnu koduga Chicagos hüvasti jätta ning kolida naise vanemate juurde Georgiasse, kus noored end keldris sisse võisid seada.

«Muidugi, ühikonnas, mis jagab inimesed luuseriteks ja tegijateks, pidanuks minu muutumine - üleöö koduomanikust ja palgalisest ajakirjanikust ämma keldris kükitavaks vabakutseliseks - mu egole kohutava hoobi andma,» kirjutab mees. «Ent kõik see, mis varasemalt oli tundunud nii tähtis: minu ego, mu kärjäär jne. muutus teisejärguliseks peale poja sündi. Nüüd elan ma tema nimel,» kirjutab mees.

«Ja uskuge või mitte: ma olen õnnelik! Lõpuks ometi ei tule meil elada palgapäevast palgapäevani. Nüüd saame raha kõrvale panna ja mu poeg saab igapäevaselt olla koos oma suure perega, kes kõik teda lihtsalt jumaldavad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles