Kaalud sel kevadel kodu remonti? 7 asja, mis on moes (2)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rustikaalne köök.
Rustikaalne köök. Foto: Vida Press

Kevad toob kõigepealt koristuse ja paljudele ka kindlasti mõtte, et võiks kodu veidi üles vuntsida. Elle Decor annab nõu, mis on tänavu moes.

1. Must ja valge

Musta-valge sobitamine on ajatu, stiilne klassika. Skandinaavia stiil teeb Eestis jõusalt võidukäiku ning seda kohtab kodudes päris palju.

2. Hallid/hallikasvalged puitpõrandad

Taas jõuame Skandinaavia stiili juurde, kuhu see hästi sobib.

3. Maakodu-stiilis köök

Moodsad masinad, ent üldpilt jääb siiski mõnusalt maalähedaseks: lisa sinna rustikaalset hõngu vanaemalt päritud vintage-elementidega, paiguta asju avatud riiulitele, samuti kuulub maakodu stiili juurde suur, neljakandiline ja kahe kraaniga valge kraanikauss.

4. Teiste kultuuride pärand

Eestlased reisivad kaunis palju. Ära too kaasa mitte mõttetuid suveniirvidinaid, vaid näiteks teistest kultuuridest pärit käsitööd ja tekstiile. Need lisavad koju unikaalseid värve ja mustreid pluss tuletavad meelde toredat reisi.

5. Marmorist sisustuselemendid

Marmorist küünlajalad, kellad, alused lisavad kodule luksuslikkust.

6. Makramee

Ta tuleb taas! Makramee on taas suur hitt. Otsi välja retrostiilis lillepotiümbrised või mine Tali disainipoodi, kus müügil Annika Laigo uusversioone. Kes ise neid meisterdada tahab, leiab õpetuse siit.

7. Matid pinnad ja kriitvärv

Kriitvärve saab nii poest osta kui ka ise kokku segada.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles