Sisustusuudised: Valhalla uus kollektsioon ja uus põhjamaine veebipood Home From North

Kristel Trell
, Kodu.postimees.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Koduportaal jagab lugejatega värske sisustuskraami uudiseid: Eesti brändil Valhalla Factory on väljas uus kollektsioon ning veebipoodide perre lisandus põhjamaist minimalismi pakkuv  Home From North.

Foto: Valhalla Factory

Sisustusaksessuaarid Valhalla Factory uuest kollektsioonist toovad kevadise looduse otse kööki

Valhalla Factory on siustusaksessuaaride kaubamärk, mille asutajaks ja disaineriks elustiilifotograaf Terje Talpsepp. Looming põhineb Terje enda fotodel, mis on inspireeritud hommikustest jalutuskäikudest, reisidelt kogutud maailmamustri killukestest ja värvikatest unenägudest. Terje ise armastab Vahemere-hõngulist Skandinaavia disaini ja sisekujundust, kuhu loodud aksessuaarid ideaalselt sobituvad.

Foto: Valhalla Factory

Kevadised kodutekstiilid Valhalla Factory’lt toovad tärkava looduse värskuse igapäevastesse köögi- ja grillimistarvikutesse. Uues kollektsioonis domineerib selge türkiissinine, mis moodustab pastelsete päikeseloojangu-toonidega kombineeritult kevadisele loodusele iseloomuliku värvigamma.  Valhalla tootepere uuteks liikmeteks on fotofragmentidega pajalapid ning –kindad, mida on hea kasutada nii köögis küpsetades kui ka õues grillides. Just nende igapäevaste tarbeesemete välimus on jäänud sageli teenimatult piisava tähelepanuta. Nüüd võib aga neid häbi tundmata kõikjal kevadises köögis eksponeerida, sest valitud mustrid loovad söögivalmistamiseks kerge ning helge meeleolu.  

 Küünalde põletamise traditsioon ei pea kaduma koos taanduva talvega. Marmorist küünlaalus Tulepurikad türkiisikarva küünaldega on värskendavaks aksessuaariks õhtusöögilauale aastaringselt. Jätkuvalt leiab Valhalla valikust tammepuidust ja marmorist valmistatud serveerimisaluseid, sisustuspatju ja pikki linikuid, mis on inspireeritud loodusest.

Foto: http://www.homefromnorth.com

Uus veebipood  Home From North pakub põhjamaist minimalismi

Virtuaalsed uksed avas uus Eesti veebipood Home From North, mis pakub kodusisustusaksessuaare ning disaini karge ja põhjamaise stiili austajatele. Veebipoe loojateks on elukaaslastest paar, keda ajendas veebipoodi avama tõsiasi, et Eestis oli seni väga keeruline minimalistlikke ja skandinaavialikke sisustustooteid leida.

«Home From North veebipoe eesmärk on pakkuda kvaliteetset ning põhjamaist kodudisaini, mida seni Eestis saada ei olnud,» selgitab poe asutaja Triin Tammela. Nii on uue veebipoe valikus saadaval sellised nimekad Skandinaavia sisustusbrändid nagu ferm LIVING ja DESIGN LETTERS, samuti lastele suunatud Rootsi bränd Tellkiddo ning Ühendkuningriigi kaubamärk Buddy and Bear.

Home From Northi looja Tammela sõnul puutus ta oma kodu sisustades väga palju kokku sellega, et veebiavarustes leitud sisustuskaupa Eestis saada ei olnud. «Nii tellisin oma põhjamaiselt minimalistlikkusse koju tooteid välismaa veebipoodidest,» ütleb Tammela, kes sai sõpradelt ja tuttavatelt sageli komplimente kodu sisustuselementide eest. Just sellest ajendatuna leidis ta, et loogiline samm oleks pakkuda taoliste brändide tooteid ka teistele põhjamaise kodusisustuse austajatele Eestis – nii saigi alus pandud veebipoele Home From North.

Hetkel on Home From Northi kaubavalikus sisustustooteid nii elu-, magamis- kui vannituppa, samuti leiab toodete seast köögitarvikuid ja lastele mõeldud tooteid. Tammela lisab, et Home From North kaubamärkide valik täieneb pidevalt ning tulevikus on plaanis lisada sortimenti ka Eesti disainerite loomingut. «Nii saame pakkuda disaineritele võimalust müüa oma loomingut ka väljaspool Tallinna – loodetavasti juba sügisest näiteks Lätis ja Leedus, kuhu on Home From Northiga plaanis laieneda,» võtab Tammela tulevikuplaanid kokku. Veebipoes müügil oleva tootevalikuga on võimalik tutvuda ka Home From North kontoris Tallinnas Rahvusraamatukogus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles