Paljastame: superkorras kodude kolm saladust

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Romantiliste komöödiahittide meistri Judd Apatow Malibu kodu.
Romantiliste komöödiahittide meistri Judd Apatow Malibu kodu. Foto: Vida Press

Oled vahel mõelnud, et no kuidas neil kodu alati nii korras püsib? Superkorras kodude omanikel on kolm saladust, mida tasub teada.

1. Korras hoida on lihtsam kui suurpuhastust teha

Kangekaelne mustus, mis enam välja ei tule, tee mis tahad – see on ilmselt tuttavad igaühele, kes mõnd kaua puhastama pinda kasida proovinud. Lihtsam on kõik kohe korda teha ja nii hoida.

2. Vähem asju, vähem koristamist

Nii ei kipu asjad kuhjuma: nurkadesse, põrandale, kuhu iganes. Mida ei kasuta ega vaja, müü maha, anna ära, taaskasuta muul moel või viska minema.

3. Nad teavad korras kodu salanippe

Karbid ja kastid on näiteks hea viis muidu mööda elamist laiali vedeleva pudi-padi organiseerimiseks. Lastele on kodu korrashoidu samuti karpide-kastidega kergem õpetada: ainult vaata, et neil poleks kaasi, sest kui lapsel on panipaika keerukas avada, jätab ta pigem koristamata. Samuti loovad korras kodu omanikud nutikaid ja läbimõeldud panipaigalahendusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles