Üürnikud kurdavad: kõige kohutavamad kogemused korteri rentimisel (1)

Anna-Liisa Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hallitus on üks üürikorterite levinumaid probleeme.
Hallitus on üks üürikorterite levinumaid probleeme. Foto: Postimees

Kahjurid ja hallitus on üürnikustaatuse üsna sage kõrvalnähe, aga selgub, et leidub ka palju hullemaid kogemusi.

Selleks, et paljastada, milline on üürikorteris elava inimese elu tegelikult, on hakkajad Suurbritannia üürnikud loonud  lehekülje VentYourRent, mis on tänaseks päevaks rahvusvaheliseks saanud: oma kogemust võivad seal jagada kõikide riikide üürnikud. 

Teiste hulgas pajatab seal oma üürikorterist näiteks üks New Yorgi naine, kes kirjutab, et kui ta lõpuks asus uurima, miks korteri külmik nii kõva lärmi teeb, selgus, et lärmavad hoopis mesilased, kelle pesa asus külmiku taga seina vahel. 

Teine jagab veidrat kogemust korteriomanikust kes ajal, kui üürnik tagatoas mängis, elutoas sõpradega salaja hasartmänge mängimas käis.

Kolmas kurdab, et kuigi üürikorteri seinad on määrdunud  ja värv koorub, keeldub korteriomanik kategooriliselt üürnike pakkumisest värvi värskendada - isegi siis, kui värv valitaks ühiselt välja. 

Oled samuti üürnikuna jubedusi kogenud? Jaga neid meie kommentaarides või aadressil kodu@postimees.ee .

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles