Vaheaia püstitamine tõi tüli naabritega ja kopsaka trahvi

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaheaed.
Vaheaed. Foto: www.flickr.com

Koleda vaheaia püstitanud pere pööras naabritega lootusetult tülli ja sai kaela korraliku trahvisumma.

Suurbritannias Staffordshire'is elav Carl Milakovic ja tema naine Slavica püstitasid möödunud aastal kahe krundi piirile vaheaia, millega naabrid sugugi rahul pole. Hööveldamata ja servamata lauast aed on naelutatud vanade hekipuude kändude külge. Need võõpas Carl esmalt mustaks. Naabrite hinnangul on vaheaed kole ning nad nõudsid selle mahavõtmist, vahendab Daily Mail. 

Asi jõudis otsapidi kohtusse, kus leiti, et vähe sellest, et aed on püstitatud igasuguse kooskõlastuseta ning silmale kole vaadata, on selle konstruktsioon inimestele ohtlik. Nii tegigi kohus Milakovici perele ettekirjutuse ning andis aia mahavõtmise tähtajaks seitsmenda detsembri möödunud aasta lõpul. Et aed siiski püsti jäi, määrati kaasadele eile enam kui 500-eurone trahv. 

Carl ise leiab, et talle on tublisti liiga tehtud. «Vaheaed on minu maa peal. Siin kasvas vanasti hekk, aga kui seda tagasi lõikasin, nägi see kehv välja, nii otsustasin tüveköntidele plangu peale lüüa,» pahandab ta.

Pärast trahvi kaelasaamist on mees siiski nõus aia välimust kohendama. «Ma lihtsalt ei saa endale järjekordseid trahve lubada, aga kogu see kohtuasi on täielik jama,» jääb ta endale kindlaks. 

Vaata fotosid kentsakast vaheaiast SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles