Eesti ülikallid üürikad: mida pakutakse 4500 euro eest kuus?

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui Eesti odavaima üürika eest Kohtla-Järvel küsitakse 30 eurot kuus, siis Eesti kõige kallima üürikorteri eest tuleb välja käia 4500 eurot: selle eest ootab viietoaline katuseterrassiga korter Tallinna vanalinnas, mille üürihinnale lisaks tuleb tasuda ka kommunikatsioonide eest.

Foto: KV.EE

Eesti kalleim üürikorter kinnisvaraportaalis kv.ee on viietoaline luksuslik katusekorter Tallinna vanalinnas Suur-Karja tänaval. Üürnik saab oma käsutusse täiesti sisustatud korteri, lisaks peibutab katuseterrass uhkete vanalinna vaadetega.

Foto: KV.EE

Edasi lähevad hinnad vähe odavamaks: 3900 euro eest kuus pakutakse miljonivaadet Tallinna lahele Meriväljal Pirita rannahoones asuvast korterist. Luksuslik elupaik on samuti täielikult sisustatud - suur avatud köögi ja kaminaga elutuba, kolm eraldi magamistuba, saunaga vannituba ning avar rõdu vaatega merele. Üks magamistubadest on samuti merevaatega ning eraldi buduaari ja suure duširuumiga.

Foto: KV.EE

Kuid jõukaid üürnikke ei oodata sugugi vaid Tallinnas: kolmetoaline, 115.4 m² suurune korter ootab 3500 euro eest kuus üürnikku Narva-Jõesuus. Korter asub uues, aastal 2013 valminud neljakorruselises majas ning pebutab ostjaid privaatse sissepääsu ja terrassiga, ning A-klassi energiamärgist ehk siis äärmiselt energiasäästliku elamist.

3000 eurose renditasu piiri ületanud üürikortereid pakutakse siiski  vaid kümmekond, edasi lähevad hinnad juba madalamaks.

Foto: KV.EE

Näiteks kapitaalselt renoveeritud neljatoalise katusekorteri eest Kadriorus A.Weizenbergi tänaval tuleb välja käia 2500 eurot kuus. 142.5 m² suurune korter on ehitatud läbi kahe korruse - esimesel korrusel asub esik, vannituba ja wc, avatud köögiga elutuba ning üks magamistuba, teised magamistoad asuvad privaatselt teisel korrusel. Esiku-, vannitoa- ning köögipõrandat katab marmor, vannitoa tasapind samuti marmorist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles