Inimesed räägivad: kõige uskumatumad kogemused kinnisvaraotsingutel

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Segamini tuba on kinnisvarahuviliste kogemustepagasis veel väike asi.
Segamini tuba on kinnisvarahuviliste kogemustepagasis veel väike asi. Foto: www.flickr.com

Uue kodu otsimine on põnev protsess, millega kaasneb võimalus kiigata paljude võõraste inimeste kodudesse. Nähtu ei pruugi alati aga kõige kaunim olla.

Veebikeskkonnas MumsNet jagavad inimesed oma kõige kummalisemaid kogemusi koduotsingutel.

«Kord läksime maakleriga üht maja vaatama. Sisenedes leidsime eest põrandal vedelevad riided, tegemata voodid, hommikusööginõud kraanikausis ja nii edasi. Näis nagu poleks koduomanik potentsiaalsete ostjate läbitulekuga üldse arvestanud. Kui majast lahkusime, tuli naaber maaklerilt küsima, mida me enda meelest teeme. Selgus, et tegemist on mingi eksitusega ja maja pole üldse müügis ning peatselt saabus kohale ka vihane koduomanik ise, kes maakleri põhjalikult ette võttis,» kirjutab üks kasutaja.

Teine kirjeldab intsidenti huvipakkuva maja omaniku teismelise perepojaga. «Enne kui meile vannituba näidati, lipsas ta sinna sisse, ja kui me vahetult pärast tema väljumist seda üle vaatama läksime, pidime lämbuma kohutava väljaheitehaisu sisse, mis seal ringi hõljus. Jäi mulje, et poiss ei soovi kolida ja teeb kõik endast oleneva, et ostjaid eemale peletada,» kirjutab ta.

Kolmas meenutab, kuidas koos maakleriga mindi vaatama kodu, mille uksel näost õhetav paar neid tervitas. «Esialgu ei tundunud asi sugugi kahtlane, aga majas ringkäiku tehes selgus, millega nad tegelenud olid: nimelt vedelesid magamistoas nende sekslelud, mida üsna tõenäoliselt just äsja kasutati,» räägib ta. 

Neljandal on kogemus koduga, mille omanik ei pidanud paljuks näidata elamist, mille põrandal oli koera väljaheide.

Ka müüja rollis olnud kasutajatel on meenutada veidraid kogemusi. Üks räägib, kuidas ta keeldus maja näitamisest, sest antud päev talle lihtsalt ei sobinud. Maakler mõistis äraütlemist, majast huvitunud pere aga mitte: kui müüja rahulikku õhtut veetis, kõlas järsku koputus ja ukse taga seisis toosama pere, kes kõhklematult majja tungis ja seda üle vaatama asus, selgitades, et nad lihtsalt olid naabruskonnas ja mõtlesid ikkagi läbi astuda.

Milliseid veidraid kogemusi teie kinnisvara otsija või müüja rollis kogenud olete? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles