Kaunis galerii: Pärnu romantilised rannakodud

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mis võiks olla romantilisem, kui südasuvise kuurortlinna sume õhtu, mida nautida päris oma kodus? Pärnus pakutakse Eesti suurima kinnisvaraportaali kv.ee vahendusel müügiks mitut stiilset südalinnakorterit.

Foto: KV.EE

Kahetoaline 45 m2 korter supelrannast mõneminutilise jalutuskäigu kaugusel Aia tänaval pakub kahel korrusel tõelist rannakodu hõngu: heledates toonides, valgusküllased ruumid kutsuvad suve nautima.

Foto: KV.EE

Kahel tasapinnal asuva elamise köök ja elutuba paiknevad esimesel, magamistuba koos WC ja duširuumiga teisel korrusel. Eraldi sissepääs ning väike õueala lausa kutsuva nautima hommikukohvi ja kohalike kasvatajate värskeid maasikaid.

Foto: KV.EE

Tagashoidlikus majas Roosi tänaval peidab end aga viietoaline rannakodu, tõeline supelsaksa unelm: stiilne ja luksuslik romantiline pesa. 117,6 m2 pastelsetes toonides kodu on avar ja valgusküllane, muljet täiendavad heledad õhukesed tekstiilid.

Foto: KV.EE

Pärnu ühes hinnatuimas piirkonnas, Supeluse ja Suvituse tänava nurgal juugendstiilis kahekordse renoveeritud maja esimesel korrusel ootab aga omanikku kaunis klassikaline kodu, mille boonuseks oma terrass.

Foto: KV.EE

Toad on sisustatud vastava aja stiili järgivalt, suurema magamistoa seintel ja laes on säilinud originaalkaunistused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles