Tuntud mööblipoe klaaskapp plahvatas pere mõnekuuse lapse kõrval (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IKEA klaaskapp.
IKEA klaaskapp. Foto: www.ikea.com

Noor ema elas läbi elu hirmsaimad hetked, kui odavmööblipoest soetatud klaaslaud tema mõnekuuse lapse kõrval ühtäkki kildudeks lendas.

Suurbritannia anonüümseks jääda soovim ema kirjutab Facebookis, kuidas ta oma elutoas beebikiiges olnud lapse juurde minnes avastas, et too on üleni klaasipuruga kaetud. Siis selgus talle ka kohutav tõde: vaid mõni samm tema beebist eemal oli seletamatul põhjusel purunenud IKEA mööblipoest soetatud klaaskapp, mille killud olid lennanud lapse tooli, tekile ja riietele.

Laps pääses õnneks pisikese kriimustusega, kuid arstide sõnul võinuks 14nädalane poiss kehvemal juhul ka pimedaks jääda.

IKEA pakkus juhtunust kuuldes esmalt emale 15naelast vautšerit ja hiljem ka 70 naela väärtuses poe krediiti, kuid naine on sellest keeldunud. Tema ainus soov on, et IKEA ostaks kõik selle seeria kapid tagasi ja teavitaks üldsust, et need on äärmiselt ohtlikud, seda eriti lastega peredes. 

Sellest on kauplustekett esialgu keeldunud, kuid nad tegelevad juhtunu uurimisega ja püüavad välja selgitada, kas kauba tagasikutsumine on tõepoolest vajalik. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles