Ettevaatust: ema ja tütar pääsesid napilt, kui aiamööbel ootamatult pauguga purunes

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klaasmööblit tasuks välitingimustes vältida.
Klaasmööblit tasuks välitingimustes vältida. Foto: www.flickr.com

Ühe pere kogemus õpetab, et tasub põhjalikult järele mõelda, millist mööblit oma koduaeda muretseda.

Nimelt pääsesid 46-aastane briti pereema Terrie Moyles ja tema kaheksa-aastane tütar Hollie napilt terve nahaga, kui nende terrassile ostetud klaasplaadiga laud ühtäkki kõva kärgatusega kildudeks lendas, vahendab Daily Mail. Halvimast päästis naise ja tema tütre see, et nad olid just hetk enne plahvatust tuppa astunud, et lõunat süüa.

Ligikaudu 150 eurot maksnud laua juures polnud Terrie sõnul mingit hoiatust selle kohta, et seda ei tohiks hoida päikese käes, samuti pole ta ühtki hoiatavat silti näinud teiste kaupluste sarnaste toodete juures. 

Põhjus, miks klaaslauad sedasi purunevad, peitub selles, et kuumuse käes klaas paisub ega mahu enam ära raami, mis talle ümber paigutatud. Seepärast tasuks vabas õhus klaasmööblit pigem vältida.

Terrie kogemus pole esimene omalaadne: varasemalt on kuulda olnud nii seesugustest plahvatustest kui ka juhustest, kus puitterrassile paigutatud klaaslaud on terrassi põlema süüdanud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles