Rikkuri megapidu tekitas kaunis üürivillas täieliku hävingu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
20-miljoniline villa Hamptonsis, mis rikkuri peo käigus kõvasti kahjustatud sai.
20-miljoniline villa Hamptonsis, mis rikkuri peo käigus kõvasti kahjustatud sai. Foto: Kuvatõmmis/Airbnb

31-aastast Wall Streeti rahahaid Brett Barnat ootab peagi karm kohtuasi: Airbnb kaudu New Yorgi koorekihi lemmikpaigas Hamptonsis ülikalli villa üürinud mees korraldas 4. juuli puhul sellise peo, et vihane omanik süüdistab teda kinnisvaraobjektile suure kahju tekitamises.

Villa üüriks küsitakse ühe öö eest 5000 dollarit, kuid alla viie öö seda üürida ei saagi. Barna lubanud korraldada rahakogumisürituse kodutute loomade heaks, kuhu pidi saabuma vaid 50 külalist: tegelikkuses pidutses villa õuel aga üle tuhande inimese, nii et purunes koguni betoonist basseiniümbris, kirjutab Daily Mail.

Vihane omanik lubab Barna vastu miljonilist hagi alustada: kaduma on tema sõnul läinud hinnalised maalid, majas hävitati mööbel, kõikjal vedeles kasutatud kondoome. «Nad jõid, pritsisid üksteist šampanjaga ja loopisid vette kostümeeritud liliputte, see oli nagu mingi kohutav ühikapidu,» vahendas omanik meediale. Ka keelduvat Barna tasumast 27 000 dollari suurust Airbnb arvet, vahendab väljaanne.

Barna pole juhtumit kommenteerinud, küll aga on teatanud, et tema arust sai kõik koristatud ja majal polnud häda midagi. Peopilte saab näha siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles