Vannitoakonkursi võitjad selgunud! Vaata, milline vannituba parimaks osutus

Kristel Trell
, Postimees Kodu vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimehe koduportaali ja Hansgrohe konkursile «Minu vannituba on parim» saatsid head lugejad pilte väga erinevatest vannitubadest, rustikaal-romantilisest monokroomse must-valgeni.

Konkursi peaauhinnaks on Hansgrohe hinnaline Raindance'i vihmadušš (orienteeruv hind Eesti jaevõrgus 1425 eurot; võitja saab soovi korral valida selle asemel muid Hansgrohe tooteid auhinnasumma väärtuses), lisaks ootavad kolme paremuselt järgmist Croma Select Vario käsidušid. Võitjad võivad soovi korral valida ka muid Hansgrohe tooteid auhinnasumma väärtuses.

Konkursi võitja valis Postimehe koduportaali ja Hansgrohe esindajatest koosnev žürii, kuhu kuulus külalishindajana ka sisekujundaja Katariina Kalda. Konkursile laekunud pilte ja lugusid said Postimehe koduportaalis kodu.postimees.ee hinnata ka lugejad: lugejate lemmik saab lõpphindamisel ühe lisahääle.

Tasavägises võistluses sai lugejate hääl määravaks ning tõi vannitoakonkursi Grand Prix' võidu Triin Tislerile. Sisekujundaja Katariina Kalda sõnul on Triinu vannitoal omanäoline ja detailideni viimistletud lahendus. 

«Erinevaid aspekte arvesse võttes meeldis meile kõige enam Triinu vannituba, kellel oli vist ka kõige rohkem mänguruumi. Vannituba kui osa eluruumist ja mis peegeldab kõnekalt omaniku isikupära ja kus kõik detailid on hoolikalt läbimõeldud ning olemasolev ruum nutikalt ära kasutatud,» rääkis Hansgrohe turundusjuht Epp Viru.

«Hansgrohe ja tema disainerbränd Axor on juba 20 aastat tegelenud alternatiivsete visioonide väljatöötamisega vannitoa kui eluruumi jaoks. Selles mõttes ei ole peatähelepanu mitte niivõrd toodetel, kuivõrd looval arendustööl ja piiride avardamisel, väljakujunenud käitumismustrite lagundamisel ning avatud dialoogi pidamisel. Selles mõttes vastab Triinu vannituba kõige enam meie ettekujutusele isikupärasest vannitoast.»

Foto: Triin Tisler

«See 1960ndatel ehitatud vanavanemate maja teise korruse renoveerimisprotsess sai alguse 2015 aasta aprillikuus, mil sai soetatud isiklik kinnivara ehk kodu, kus olen veetnud parimad lapsepõlveaastad,» jutustab Triin. «Armastan sisekujundust ja disaini. Mind inspireerib loodus, oma koduõue rohelisus ning hubasus, toredad inimesed mu ümber ning elu ise oma kirevates värvides.

Foto: Triin Tisler

«Mulle on alati meeldinud miksida värve, tundeid, tekstuure ning anda neile omanäoline koloriitne nišš,» tutvustab ta oma ideid.  «Olen iseloomult loominguline: mängin akordionit, maalin, joonistan, renoveerin. armastan taaskasutust ja armastan loodust päästa ja säästa.»

Foto: Triin Tisler

«Maja teisele korrusele ehitatud loft on minunäoline — julge, moderne, soe, skandinaavialikult boheemlaslik,» kirjeldab Triin. « Minu vannituba on osa teisest ja kolmandast korrusest. Minu jaoks on vannituba on võrdväärne ükskõik millise eluruumiga sinu kodus, tegemist on ju ikkagi kohaga, kus saavad kokku keha ja vaim ning kus sa saad nautida vabadust ja ruumi oma ümber. Ta on piiritu ruum, mis inspireerib sind iga päev ning annab vabad käed loomingulisusele.»

Foto: Triin Tisler

«Puhtad toonid ühinevad puiduga, boheemaslik keraamiline plaat toetab seinapealseid valamukappe, samas romantiliste jalgadega vann annab modernsemale valamule ümara efekti. Retrodušš sünkroonib minimalistliku segistiga, et muuta kogu ruumis pesitsev ühtseks tervikuks. Tere tulemast minu vannituppa,» avab Triin lahkelt lugejale ukse.

Konkursi kolm järgmist auhinda läksid Pireti ja Jaagu, Kaja ning Miramii vannitoale. Neist teeme Koduportaalis järgmisel nädalal ka pikemalt juttu.

Aitäh kõigile osalejatele ning meenutame, et jätkuvalt võite oma kaunist aiast, rõdust, terrassist või õuest saata pilte konkursile «Meie kaunis koduõu» !

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles