Lugejate vahvad vannitoad: Kaja romantiline koduspaa

Kristel Trell
, Postimees Kodu vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimehe ja Hansgrohe vannitoakonkursile saadetud vannitubade hulgast paistis silma ja meeldis ka lugejatele Kaja romantiline koduspaa renoveeritud Kalamaja puitelamus.

«See vannituba asub Kalamajas. 1930ndatel ehitatud puumaja renoveeriti 2002. aastal, kuid laminaat ning kips viisid majast ka selle omapära. Kolm aastat tagasi seda korterit ostes ja renoveerima asudes võtsime eesmärgiks viia korteri sisu ja väliskuju kooskõlla,» kirjutab Kaja.

Foto: Lugeja foto

«Nii saigi selline helge ja avar vannituba, kus abikaasa meisterdas mööbli ja kardinapitsid heelgeldas vanaema,» kirjutab ta.

Foto: Lugeja foto

 «Varem oli vannituba maast laeni plaaditud, nüüd asendus see krohvi ja puiduga ning keraamilisi plaate kasutasime vaid vanni seinas ja põrandal. Otsisime pikalt ka vannikardina hoidjat, kuid sobiv jäigi leidmata, seega tuli ka see ise teha. See vannituba on meie enda tehtud ja kujundatud ning kõige parem.»

Foto: Lugeja foto

«See on armas ja sooja tundega, helge vannituba. Tähelepanu on pööratud toredatele detailidele nagu kardinad ja segistid,» kommenteeris žürii külalishindaja, sisekujundaja Katariina Kalda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles