Ekstreemne kodu: mees kolis jahmatavasse kohta

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Harvardi haridusega professor Jeff Wilson Austinist Texasest sai ilmakuulsaks oma erakordse koduga: mees kolis nimelt aastaks ajaks prügikasti.

Foto: Vida Press

Oma suurest 250 m2 majast oli mees lahutuse järel sunnitud välja kolima, mõnda aega elas ta pisikeses korteris, kuni tuli veebruaris 2014 mõttele alustada prügikastiprojekti, tõestamaks, et elamine 3.1 m2 suuruses konteineris on täiesti võimalik.

Foto: Vida Press

Et professorile meeldib sürr, seda on ta oma hullumeelsete projektidega varemgi tõestanud: näiteks pärast seda, kui ta vabakutselise kirjaneitsi Clara Benseniga netiportaali vahendusel tuttavaks oli saanud, võtsid nad kätte ja reisisid 21 päevaga läbi kaheksa riigi, ilma et oleks riideid vahetanud. Naine vormistas rännaku bestselleriks ja nüüd plaanib New Line Cinema sellest ka filmi vändata.

Foto: Vida Press

Mullu veebruaris kolis Wilson oma prügikastikorterist välja, sest ees ootas uus projekt: ta tahtis 99 päeva jooksul elada tavaliste Austini inimeste kodudes, iga päev erinevas kohas, et näha, kuidas inimesed neid ümbritseva ruumiga suhestuvad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles