Ekspert soovitab: kõige mõnusama magamistoa kolm nippi

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magamistoa uus nägu: pikliku kujuga magamistuba jagati kaheks: ühte serva ehitati walk-in garderoob, teise mahutati abieluvoodi. Soome juhtiva tapeeditootja Sandudd retrohõnguline tapeet on pärit kauplusest Muster.
Magamistoa uus nägu: pikliku kujuga magamistuba jagati kaheks: ühte serva ehitati walk-in garderoob, teise mahutati abieluvoodi. Soome juhtiva tapeeditootja Sandudd retrohõnguline tapeet on pärit kauplusest Muster. Foto: Erakogu

Tahad, et sul oleks magamistoas mõnus olla? Sisekujundaja Cathy Hobbs jagab ajakirjas Elle Decor nõuandeid mõnusa magamistoa sisustamiseks.
 

1. Ära kuhja magamistuppa mööblit

Paljud inimesed armastavad magamistuppa mööblit kuhjata: voodi, öökapid, kummut, tumbad, riidekapp, teinekord ka meigilaud. Seda on selgelt liiga palju: piisab voodist ja kummalgi pool asetsevast öökapist, väike pink jalutsisse, kuhu asetada rõivaid, äärmisel juhul väiksem ja silmatorkamatu pesukummut - ja kõik.

2. Peegel sobib magamistuppa

Väikese ruumi muudab peegel kahtlemata avaramaks. Levinum viis on suurele lükanduksega seinakapile peeglid lisada. Peegli koht pole aga voodi kõrval või vastas: kui vaatad voodist kogu aeg oma peegelpilti, muutud rahutuks. Parem on peegel paigutada voodipeatsisse.

3. Laste jagatud magamistuba: kummalgi lapsel olgu oma ruum

Kui kaks last magamistuba jagavad, soovitab ekspert toa tinglikult kas või väikse öökapikesega keskel kaheks jagada, mitte kasutada narivoodit. Hobbsi sõnul tuleks luua kummalegi lapsele ruumis oma tsoon, mille laps saaks oma soovidele vastavalt kujundada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles