Fotod: naine tunneb end IKEA mööblipoes liiga koduselt

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IKEA
IKEA Foto: SCANPIX

Pehmete diivanite, voodite ja teiste koduste esemetega täidetud mööblipood mõjub mõnele inimesele liiga koduselt, nagu tõestab see naine siin.

Paar päeva tagasi Londonis IKEA mööblipoodi külastanud kliendid olid hämmingus, kui avastasid ühest voodist naise, kes sügavat und magas, kirjutab Mirror. 

Poekülastaja Adele Harper, kes magavast naisest fotod tegi, kinnitab ajalehele, et tegemist polnud pikutamise või kerge uinakuga: naine olnud sügavas unes ega teadnud ümbritsevast midagi. 

Foto: SCANPIX

«Ta magas sügavalt, käekott kaisus. Tegin pildid esialgu lihtsalt vahejuhtumi sõpradega jagamiseks, aga nagu näha, on need kiiresti levinud,» ütleb Adele.

Foto: SCANPIX

Kuidas ja millal naine üles ärkas, Adele ei tea, sest ootama ta sinna ei jäänud.

«Aga see oli igal juhul väga lõbus vahejuhtum. Külastan IKEA poodi sageli ja pole kunagi midagi sellist näinud. Suurepärane reklaam nende vooditele muidugi – ilmselgelt peavad need olema väga mugavad,» lisab Adele.

IKEA esindaja keeldus kommentaaridest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles