Naine väidab, et naabriproua kadedus sundis teda armastatud kodu müüma

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päevitav naine.
Päevitav naine. Foto: www.flickr.com

59-aastane briti naine väidab, et tema naabriproua kadestas tema bikiinides keha nii väga, et sundis oma käitumisega teda lõpuks kodu vahetama.

Nüüd juba mõnda aega Prantsusmaal elav Maria-Louise Warner kolis oma unelmate koju 2014. aastal ja arvas, et see on koht, kuhu ta jääb elu lõpuni. Paraku selgus tema väitel aga üsna pea, et naaber ei lase tal oma kodus elada nii, nagu ta sooviks, vahendab Daily Mail. 

Nimelt armastab heas vormis Maria-Louise oma aias palja ülakehaga päevitada ja naabrinaine polevat seda absoluutselt talunud. Esmalt hüüdnud naaber talle üle aia, et pangu ta ennast riidesse. Kui see ei mõjunud, hoidnud ta oma meest päevitussessioonide ajal toas. Lõpuks aga kutsunud Maria-Louise'ile sootuks politsei. «See oli täiesti jabur. Ma ei kõndinud ju aias alasti ringi. Lebasin päevitusmatil aia tagumises nurgas ja võtsin kõigest päevitusriiete ülaosa ära,» räägib üllatunud naine.

Nii tunnistaski Maria-Louise vaid aasta hiljem end võidetuks ja pani oma unelmate kodu müüki ning kolis Prantsusmaale. Okas on tal aga hinges siiani. «Kui ma sinna kolisin, tutvusime naabritega ja nad tundusid sõbralikud. Eriti naabrimees, naabrinaine oli kohe alguses pisut endassetõmbunud, aga siiski viisakas,» meenutab ta.

Lõpuks muutunud temast mitukümmend aastat noorem naabrinaine aga nii ebaviisakaks, et Maria-Louse'il polnud enam mingit tahtmist vanas kohas edasi elada.

«Ma tean, et naised kadestavad mind. Ma pole mitte alati nii hea figuuriga olnud. Paksuna oli mul palju sõpru. Kui aga oma keha eest hoolitsemise tõsiselt käsile võtsin, kaalu kaotasin ja end vormi ajasin, kaotasin kõik sõbrad. Teised naised ei talu, kui hea ma välja näen. Eriti headel hetkedel peetakse mind mu tegelikust vanusest 20 aastat nooremaks,» praalib naine.

Nüüd, oma uues kodus Prantsusmaal, päevitab ta südame rahuga aias alasti. Sekelduste vältimiseks küsis ta siiski enne politseist järele, kas selline asi on lubatud.

Maria-Louise'i fotod leiad SIIT! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles