Telli endale toit koju: lihtne viis, kuidas pääseda köögis vaaritamisest

Eva-Lotta Kivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toidutellimise rakendus Wolt.
Toidutellimise rakendus Wolt. Foto: Wolt

Vahel on pärast pikka tööpäeva kokkamine viimane asi, millele tahaks oma aega kulutada. Õnneks on võimalusi, kuidas endale või tervele perele lihtsa vaevaga maitsev toit koju tellida. 

FoodHunt

Eesti ettevõte Foodhunt koondab erinevaid restorane ja kiirsöögikohti Harju-, Pärnu- ja Tartumaal. Seda saab kasutab kas mobiilirakendusena või lihtsalt veebis.

Kullerteenuse kasutamine on imelihtne. Esiteks tuleb leida endale sobiv restoran või söögikoht, seejärel on aeg valida menüüst soovitud söök. Kui tellimus on kinnitatud ja tasutud, toob kuller tellitud toidu sulle koju. Soovi korral on võimalik toidule ka ise järele minna. Makseviise on kolm: sularahas, pangakaardiga või pangalingiga

Wolt

Soomlaste toidutellimise rakendus Wolt jõudis Eestisse kuu aega tagasi, kuid on saavutanud selle lühikese ajaga juba tohutu populaarsuse.

Toidu tellimiseks tuleb endale kõigepealt Wolti mobiilirakendus alla laadida. Seejärel tuleb valida restoranide hulgast oma lemmik, koostada tellimus ja valida, kas on soov toidule ise järele minna, minna kohapeale sööma või siis tellida toit kulleriga koju. Soovi korral on võimalik oma toidu teekonda ka kaardilt jälgida.

Sularahas maksta ei saa – mobiilirakenduses loodud konto tuleb siduda oma krediitkaardiga. Praegu on võimalik põhjanaabrite toidutellimise rakendust kasutada vaid Tallinnas.

Telli Toit

Tegemist on tartlaste loodud veebiplatvormiga. Tellimusi on võimalik esitada Tartus ja selle lähipiirkonnas.

Teenuse kasutamiseks tuleb kõigepealt valida piirkond ning seejärel toitlustaja ja soovitud roog. Tasuda saab nii internetipanga kaudu kui ka kohapeal sularahas või kaardiga. Toit jõuab tellijani maksimaalselt tunni aja jooksul. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles