3 nutikat viisi, kuidas oma raamatud riiulisse sättida

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.flickr.com

Ilmselt paljud on märganud, et ülimoodsates kodudes ei ole pea kunagi riiulis raamatuid. Ilma raamatute ei ole aga õiget kodutunnet. Selle asemel, et moodsa kodu ihaluses oma raamatud pööningule vedada, säti need hoopis stiilselt riiulisse.

1. Värvi järgi 

Kui kõik punased raamatud on näiteks ühes riiulivahes ja sinised teises, näeb see visuaalselt väga hea välja. Arvestama peab aga sellega, et üldjuhul ei saa siis samasse kohta panna ühe ja sama autori raamatuid. 

2. Lao raamatud üksteise otsa 

Selle asemel, et panna raamatud riiulis üksteise järgi, lao need hoopis üksteise otsa veergudesse. Kui jätta veergude vahele ruumi ja komlekteerida ühte hunnikusse sama värvitooni raamatud, on üldmulje põnev ja omapärane. 

Foto:
Foto: Foto: Instagram: aaronh007

3. Pööra raamatud tagurpidi

Su elutuba on heledates toonides, aga nagu kiuste on kõik sinu lemmikraamatud leekivpunased või erkrohelised? Pööra need lihtsalt riiulis tagurpidi. Nii on õiget raamatut küll keerulisem üles leida, kuid vähemalt on kõik vajalikud teosed käeulatuses. 

Foto:
Foto: Foto: Instagram: lorilynnphotography
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles