Kolm asja, mis spetsialistide sõnul su köögist kaduma peaksid (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajatu joonega köögimööbel.
Ajatu joonega köögimööbel. Foto: KV.EE

Spetsialistid räägivad, mis peaks sinu koduköögist tingimata lähiajal kadunud olema. 

Ajakirja HouseBeautiful sisekujunduseksperdid ütlevad, et kui soovid, et su koduköök käiks ajaga kaasas, peaksid lähiajal üle vaatama, ega seal ei leidu midagi alljärgnevast: 

  • graniidist tööpinnad. Need tulevad ja lähevad ja olid nüüd küll korraks jälle moes, aga graniidist ja selle imitatsioonist valmistatud tööpinnad on hääbuv trend.
  • poolikud köögikapid. Ülemised köögikapid peaksid ulatuma laeni välja. Esiteks on nii kordades rohkem panipaigaruumi, teiseks näeb see lihtsalt visuaalselt parem välja. Ja kuigi paljud kardavad, et sedasi kaob köögist avarus, lisab selline paigutus avarust hoopis juurde.
  • tumedast puidust köögimööbel. Aeg on heleda, rõõmsameelse mööbli päralt. Tume mööbel on möödunud trend, mis enam kedagi ei paelu.

Nõuanne: selleks, et poleks vaja oma aegunud  köögi pärast muretseda, tasuks võimalusel kaaluda võimalikult ajatu, klassikalise joonega või väga lihtsa köögimööbli soetamist, mis ajahambale alati vastu peab ja igal hetkel kaasaegne välja näeb. Köögimööbel on suur investeering, mida trendi muutudes kohe välja vahetada ei saa, seepärast tasub alati mõelda, kas kõige kaasaegsem ja moekam on kõige parem variant. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles