Lihtsad nipid: kuidas muuta oma kodu sügiseselt hubaseks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suured pajad, pehmed pleedid ja küünlad muudavad kodu hubasemaks.
Suured pajad, pehmed pleedid ja küünlad muudavad kodu hubasemaks. Foto: www.ikea.com

Suvi on läbi ja väljas veetmise aega jääb järjest vähemaks. Selleks, et pikkadel sügisõhtutel oleks ka toas mõnus olla, tasub oma kodu võimalikult hubaseks muuta.

Padjad, pleedid, pehmed vaibad

Hommikul on voodist tunduvalt mõnusam välja astuda, kui jala all on soe ja pehme vaip või lambanahk. Ka pehmed padjad ja villased pleedid muudavad diivanil või voodis lesimise kohe eriti lõõgastavaks.

Lõhnaküünlad

Käes on jälle küünalde põletamise hooaeg. Õhus hõljuv vanillil- või kaneelilõhn – kas saab veel midagi paremat olla?

Elav tuli ja hubane valgustus

See, kellel on kodus kamin või ahi, on kohe eriti õnnega koos. Kes elab aga keskküttega korteris saab panustada hubasele valgustusele. 

Kardinad

Kardinateta aknad annavad toale küll avarust, kuid sametised kardinad akende ees annavad toale pehmust ja luksuslikkust. 

Lilled

Juhul kui sa oled toalillede eest hoolitsemises halb, siis säti oma lauale kimp sügislilli. Kodule muudavad automaatselt hubasemaks aga igasugused toalilled. Eriti jõuluse meeleolu annab näiteks jõulutäht. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles