Asjad, mida tasub teise ringi poodidest kindlasti koju viia (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.flickr.com

Lisaks riietele ja jalanõudele on teise ringi kauplustes ka väga palju põnevaid sisustuselemente, millega oma kodule omanäoline välimus anda. 

Teise ringi poed on hea alternatiiv neile, kes ei taha taha oma kodu sisustamisele palju raha kulutada, kuid ei soovi ka, et kodu meenutaks täielikult Ikea näidiskataloogi.

Enne poodlemist tasuks kindlasti aga läbi mõelda, millises stiilis sinu kodu on. Nii saab vältida olukorda, kus sa kahmad kokku omavahel mittesobivaid esemeid. 

Teise ringi poodides tasuks kindlasti silm peale panna aga järgmistele asjadele. 

Huvitavad nõud 

On vähe tõenäoline, et sa leiad endale terve serviisi ühesuguseid nõusid, kuid omavahel saab sobitada näiteks sarnase värvitooni ja stiiliga esemeid. Mõtle, milline värvitoon sinu kööki kõige paremini sobiks, ja ära sellest kõrvale kaldu. 

Maalid ja vanad pildid

Võib-olla jääb sulle silma täpselt selline maal, millest keegi teine on tüdinenud, kuid sinu elutuppa sobiks see ideaalselt. 

Põnevad kangad

Vahel on teise ringi poodides kangaid, mis on peaaegu uued või siis väga heas seisukorras. Neist on hea õmmelda diivanipatju ja näiteks kardinaid. Määrdunud tekke ja vaipu ei tasu aga koju vedada, sest nende puhastamine võib minna väga kalliks. 

Korvid, karbid ja vanad kohvrid

Vana kübarakarp või nahast kohver on tänapäeval väga hinnas ja leiab kindlasti ka sinu kodus kasutust. Poest maksavad sellised asjad väga kõrget hinda. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles