Pärnus asuva üürikorteri muutus: ilmetu köögi uus muljetavaldav välimus

Eva-Lotta Kivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Köök pärast.
Köök pärast. Foto: www.pintslijakohvriga.wordpress.com

Üürikorteris elades tuleb enamasti leppida sellega, et suuri muudatusi teha ei saa. Korteriomanik ei pruugi olla nõus sellega, et sa tema mööbli näiteks üle värvid või üleüldse välja viskad. Sellises olukorras ei tasu aga meelt heita – nutikaid ja soodsaid lahendusi jagub. 

Brette ja tema elukaaslane võtsid oma pisikeses üürikorteris kõige esimesena ette köögi «remondi». Köögikapid kattis naine meelepärase kleebisega. Kleebisega mööblipinna katmine on väga nutikas lahendus, sest see ei kahjusta pinda ja on hiljem kergesti eemaldatav. Osta saab kleebiseid vabalt valitud mõõdus ja värvis. 

Selleks, et köögi üldmulje oleks avatum, kruvis Brette kappidelt mõned uksed ära ja sättis nähtavale vanakraami poodidest pärit detailid. 

Köök enne. Foto:
Köök enne. Foto: Foto: www.pintslijakohvriga.wordpress.com
Köök pärast. Foto:
Köök pärast. Foto: Foto: www.pintslijakohvriga.wordpress.com
Köögilaud enne. Foto:
Köögilaud enne. Foto: Foto: www.pintslijakohvriga.wordpress.com

Söögilaud/köögisaar oli paaril varasemalt olemas ja sellele anti lihtsalt uus ja värske välimus. Laua uueks plaadiks sai vanasse aknaraami asetatud nõukogudeaegne parkett. Brette sõnul on nende söögilaud kahtlemata nende kodu kõige erilisem mööbliese. 

Köögilaud pärast. Foto:
Köögilaud pärast. Foto: Foto: www.pintslijakohvriga.wordpress.com

Loe Brette köögi kodusemaks muutmisest lähemalt tema blogist! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles