2017. aasta kõige trendikam interjöörivärv on üsna üllatav

Anna-Liisa Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Benjamin Moore

Kuigi aasta pole veel läbi, pannakse sisekujundusmaailmas juba paika järgmise aasta trende: näiteks on 2017. aasta kõige trendikam interjöörivärv juba selge ja vahelduseks on see üsna üllatav valik. 

Tegemist on nimelt sügavlilla tooniga, mis kannab nime Shadow 2117-30, teatab trendiloojast värviettevõte Benjamin Moore. See on üsna üllatav valik, arvestades, et viimastel aastatel on trendikad olnud heledad, beežid ja hallid, üsna looduslähedased toonid, ning Moore'i käesoleva aasta trendivärv oli suisa valge.

Moore'i mitmest sisearhitektist koosnev tiim valib aasta värvi põhjaliku töö käigus: peetakse mitmeid nõupidamisi, jälgitakse kunstinäitusi ja messe, oluline osa on ka kultuurilistel mõjutustel. 

Arhitektide sõnul on see sisuliselt värv, mille jätavad esemete varjud õhtuvalguses. 

Lillat täiustab järgmisel aastal kindlasti roheline, peamiselt sügav samblatoon. 

Tegemist on küll vaid ühe ettevõtte ennustusega, aga arvestades, kui mõjukas on Benjamin Moore oma valdkonnas, võib seda ennustust üsna tõsiselt võtta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles