Vinge idee: ema ehitas pojale üle mõistuse kalli lastevoodi koduse versiooni (1)

Anna-Liisa Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: hellobowsers.com

Kui see noor ema oma pojale väikelapse voodit otsis, sattus ta ühele sellisele, mis täielikult ta südame võitis. Paraku selgus aga, et hinnalt jääb see talle täiesti kättesaamatuks, mistõttu tuli pea tööle panna ja olukord lahendada.

Ja lahendus sai suurepärane: Sarah tegi kalli voodi täpse koduse koopia. Esialgne eesmärk oli säästa raha, sest 2000 dollarit ühe voodi eest tundus talle üle mõistuse palju maksta. Kui palju raha isetegemisprojektile lõpuks kulus, sellest Sarah oma blogis ei kirjuta, kuid voodi väärtus on nagunii kordades kõrgem kui poest ostetul, sest üks ema on selle lapsele oma kätega valmis ehitanud. 

Foto: hellobowsers.com

Sarah tunnistab, et voodi hinda kuuldes plaanis ta selle lihtsalt unustada, aga miski selle asja juures ei andnud talle rahu, kuigi ta ei teadnud täpselt, mis see on. Pika piinlemise peale ta lõpuks mõistis, et lihtsalt ei saa sellisest lahendusest loobuda, ja nii ta töö kallale asuski.

Foto: hellobowsers.com

Takistusi ja tõrkeid esines teekonnal mitmeid, aga lõpuks on voodi valmis. Ainus probleem kogu asja juures on, et Sarah poeg on esialgu voodis magamiseks veel liiga väike: see peab umbes aasta oma uut peremeest ootama. 

Kas sul on ka kodus mõni vinge omaehitatud mööblitükk? Jaga meiega oma lugu ja fotosid aadressil anna-liisa.mets@postimees.ee. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles