Nutikas koduperenaine teenib oma kodu abil uskumatuid rahasummasid (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Selles, et kodumajutusfirma Airbnb abil saab raha eest oma kodu välja üürida, ei ole enam midagi uut. See ärisoonega naine kasutab aga hoopis nutikamaid ja tasuvamaid võimalusi.

Inglanna Tanith Carey teenib oma Londonis asuva kodu abil keskmiselt üle tuhande euro nädalas. Selleks rendib välja oma keldrit, esikut, elutuba, kööki, aeda, autot ja isegi klaverit, ise samal ajal oma kodust lahkumata, vahendab The Daily Mail.

Stashbee nime kandva ettevõtte vahendusel rendib naine oma keldrit välja neile, kellel ei ole parasjagu oma üleliigseid asju kusagil hoida. Ta teenib sellega igal nädalal umbes 50 naela. 

Elutuba rendib Carey välja aga inimestele, kes on vabakutselised ja vajavad töö tegemiseks rahulikku kohta. Elutoa välja rentimiseks kasutab ta Spacehopi-nimelist ettevõtet. Tegu on justkui Airbnb'ga, vahe seisneb lihtsalt selles, et inimesed ei vaja ööbimiskohta, vaid hoopis päevasel ajal mõnusat kohta töö tegemiseks. Elutoa rentimise eest teenib naine igal nädalal umbes 250 naela.

Aeda pakub Carey inimestele telkimiseks, teenides umbes 140 naela nädalas, oma kööki aga kohalikule kondiitrile, kes kasutab tema kööki seitse päeva nädalas keskmiselt neli tundi päevas. Köögi rentimise eest teenib ta samuti umbes 140 naela nädalas.

Kuna Casey abikaasa töötab kodus, siis seisab nende auto tihti kasutuseta. Auto välja rentimise eest teenib naine umbes 50 naela päevas. Oma esikut rendib ta välja aga ettevõttele Doddle, mis pakub inimestele paki kätte saamise võimalust. Perekonna esik on justkui postkontor, kust naabrid saavad oma saadetisi kätte. Esiku rentimine toob perekonnale umbes 50 naela nädalas. 

Lisaks aiale ja erinevatele ruumidele rendib naine välja ka klaverit, teenides sellega umbes 25 naela iga kasutuskorra eest. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles