80ndate hirmutav sisekujundustrend on ilmselt tagasi tulemas

Anna-Liisa Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lillemuster voodipesul.
Lillemuster voodipesul. Foto: periodicult.tumblr.com

Eestlastele peamiselt USA filmidest tuttav pöörane sisekujundustrend on taastulemas ja seekord ei jää ilmselt puutumata ka meie.

Kui 80ndatel takistas pööraste lääne sisekujundustrendide Eestisse imbumist raudne eesriie, siis enam seda muret pole: mis moes Põhjamaades ja kaugel ookeani taga, on trendikas ka meil. Seega, kuna USA sisekujundusajakirjad prognoosivad ühe, pehmelt öeldes, üsna küllusliku 80ndatest pärit trendi naasmist, on põhjust oodata, et varsti näeme seda ka eestimaistes kodudes. 

Tegemist on nimelt tohutult rikkaliku lillemustriga, mis katab kogu tuba: lillelised tapeedid, lillelised kardinad, lilleline mööbliriie, lilleline voodipesu. Tihti täiustavad seda kombinatsiooni veel erinevad satsid ja volangid. 

Rohkem fotosid trendist leiab SIIT!

Kuidas tundub, kas tegu on trendiga, mis võiks pigem ajalukku jääda, või sisustaksid endagi kodu hea meelega säärase moe järgi? Ehk see polegi nii hullumeelselt kirju?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles