Enne ja pärast: lõkkematerjalist sai väga rahvuslik tugitool

Anna-Liisa Mets
, Kodu.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tugitool enne.
Tugitool enne. Foto: Hedi

Vene ajast paljudest kodudest tuttav tugitool pidi oma elupäevad lõkkes lõpetama, aga õnneks tuli perenaisel päästev idee, mis mööblitükile uue hingamise andis.

Tooli korda teinud Hedi ütleb, et mööbli restaureerimine on talle hobi ja talle väga meeldib oma kätega midagi ära teha. Nii tekkiski mõte ka sellele vanale, üsna hädises seisus tugitoolile uus elu anda selle asemel, et see lõkkesse visata. 

Foto: Hedi
Foto: Hedi

«Sai juppideks lahti võetud ja novembri õhtutel õues lihvitud. Kangast eemaldades tekkis küll vahepeal tunne, et oleks mõistlikum ta lõkkesse viia, kuid ma ei jätnud jonni. Leidsin sobiva kanga ja pisut pehmendust. Kuna olen ise Lääne-Nigula valla elanik, siis pole sobivamat katet toolile, kui vastav rahvuslik kangas. Ja selline ta sai,» ütleb Hedi ise lihtsalt. 

Kuidas meeldib? 

Kui ka sul leidub kodus mööblitükke või remondiprojekte, mida meie lugejatega jagada tahaksid, saada fotod ja lühike kirjeldus tehtust aadressile anna-liisa.mets@postimees.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles