Enne ja pärast: rääbaka diivani uskumatu uuestisünd

Anna-Liisa Mets
, Kodu.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diivan enne.
Diivan enne. Foto: helloyellowhouse.com

Kas sina näeksid selles diivanis mingisugustki potentsiaali ja katsuksid talle uue elu anda? Üks hakkaja naine leidis aga, et asi on igal juhul proovimist väärt. 

Teeäärsest prügihunnikust leitud vana diivanvoodi välimus peletanuks ilmselt paljud eemale, kuid blogija Tinca nägi, et sellest võib saada suurepärase pilgupüüdja nende elutuppa. 

Foto: helloyellowhouse.com

Diivan tuli luudeni paljaks tõmmata ja siis vähehaaval üles ehitada. Lemmikloomaomanikena tegid Tinca ja tema kaaslane uued katted sellised, et neid saab vajadusel maha võtta ja masinas pesta. 

Foto: helloyellowhouse.com

Kokku kulus paaril diivanile umbes 250 eurot. Tinca usub, et kui tegu poleks diivanvoodiga ja eesmärgiks poleks olnud eemaldatavad katted, saanuks veelgi odavamalt hakkama, umbes 170 euroga.

Foto: helloyellowhouse.com

Rohkem pilte võimsast projektist leiab SIIT! 

Kui ka sul leidub kodus mööblitükke või remondiprojekte, mida meie lugejatega jagada tahaksid, saada fotod ja lühike kirjeldus tehtust aadressile anna-liisa.mets@postimees.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles