Kortermaja, millel on oma isiklik koduloom

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.flickr.com

Ilmselt nii mõnigi unistab sellest, et tal on päris enda koer või kass. Alati ei ole kodulooma võtmine aga lihtsalt võimalik. Sellel USAs asuval kortermajal on selleks puhuks aga lahendus olemas. 

Ameerika Ühendriikides Chicago linnas asuval luksuslikul kortermajal on nimelt oma isiklik «majakoer» Daisy. Daisy on kaheksa-aastane njuufaundlane, kes tervitab kõiki elanikke all portjee juures ning pakub eriti palju rõõmu just lastele, vahendab The Wall Street Journal. 

Daisy omanikeks on abielupaar, kelle ettevõte on selle kortermaja arendaja. Paari sõnul ei ole väga paljudel majaelanikel piisavalt aega või raha lemmiklooma võtmiseks, kuid nüüd on neil siiski võimalik koeraga tegeleda. 

Daisyl on portjee juures oma magamispesa ning talle on palgatud ka eraldi inimene, kes käib temaga vajadusel jalutamas jne. Kõigil majaelanikel on võimalus koeraga mängida, temaga jalutada ja aega veeta. 

Kortermajas elavad näiteks kaks õde Vivian (9-aastane) ja Olivia (11), kes alustavad igat koolipäeva sellega, et nad käivad ja teevad Daisyle pai. Pärast koolipäeva mängivad nad alati koeraga. Tüdrukute ema sõnul oli Daisy üks põhjustest, miks nad otsustasid just sellesse majja kolida. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles