Lugeja foto: hoopis eriline jõulukuusk

Anna-Liisa Mets
, Kodu.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehitud kuusk.
Ehitud kuusk. Foto: MARGUS ANSU/EMF

Oleme juba varem kirjutanud, et jõulukuusk ei pea olema ehtne või plastmassist koopia, võimalusi on palju rohkem. Sama meelt on ka meie lugeja Annika.

Annika saatis koduportaalile foto paberirullidest valmistatud kuusest.

Foto: Annika

«Idee, iseenesest, tuli juba kevadel. WC-paberi/majapidamispaberi rulle jääb alati üle, arvestades, et elame keskküttega korteris. Miks mitte siis neist midagi põnevat teha!

Kuusk on laias laastus 130 cm kõrge, korrustest kokkulaotud ja seest tühi. Eraldiseisvatel korrustel on ka praktiline tähendus. Jõulupuu säilitamine osadena on oluliselt lihtsam, kui terves tükis. Dekoreerimisel lasime fantaasial lennata - kaunistatud pesulõksud ja paberirullidest lilled oli meie lahendus. 

Lõppkokkuvõttes oleme äärmiselt uhked oma saavutuse üle ja juba mõtleme, kuidas järgmisel aastal puule kõrgust lisada,» kirjutab Annika. 

Kas ka sinu kodus leidub põnevaid, alternatiivseid kuuse- või muid kaunistuse lahendusi? Saada meile foto ja lühike kirjeldus aadressil anna-liisa.mets@postimees.ee . 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles