5 jõulutraditsiooni, millega sellel aastal koos perega algust teha

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.flickr.com

Jõulud on aeg, kus tuleks veeta võimalikult palju aega oma perega. Kui peres on väikesed lapsed, on veel eriti oluline olla koos ja teha algust toredate jõulutraditsioonidega. 

Isetehtud kingitused

Selle asemel, osta jõulukingid poest, leppige näiteks järgmisel aastal kokku, et kõik kingitused tuleb ise meisterdada. 

Kui sul on veel mõni kingitus sellel aastal puudu, siis isetegemiseks saad sa inspiratsiooni näiteks SIIT!, SIIT! ja SIIT! 

Ühine teatri- või kontserdikülastus

Teatrite mängukavas on enamasti palju jõululavastusi, mida lastega koos vaatama minna. Jõuludel korraldavad ka paljud head muusikud erinevaid kontserttuure.

Külaskäik fotograafi juurde

Hea võimalus, kuidas ilusaid mälestusi talletada, on piltide tegemine. Tehke jõulude ajal fotograafi juurde minemisest oma perekonna traditsioon.

Mõni traditsiooniline jõuluroog

Selleks võib olla mõni perekonnaretsept või koogiõpetus ajakirjast, kuid tehke selle õpetuse järgi kokkamisest traditsioon. 

Traditsiooniline film

Tegu võib olla jõulufilmiga või lihtsalt linateosega, mida te hea meelega aja möödudes ikka jälle uuesti vaatate. Sooja teki all koos perega filmi vaatamisest ei ole ju midagi toredamat. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles