Lugeja fotod: mida teha, kui päris jõulukuuske tuppa tuua ei saa

Anna-Liisa Mets
, Kodu.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulukuusk.
Jõulukuusk. Foto: www.flickr.com

Kui jõulupühi kodus ei veeda, on üsna kahju päris ehtsat kuuske koju tassida. Ühel koduportaali lugejal on sellele olukorrale aga juba mitmendat aastat hea lahendus.

«Kuna viimastel aastatel on juhtunud, et päris jõulupühade ajal tuleb alati oma kodust eemal olla, et see aeg veeta perega, siis olen läinud ka alternatiivpuude teed - peamiselt selleks, et elus puu ei peaks pühi kurvas üksinduses veetma,» kirjutab meie lugeja Piret. 

Foto: Erakogu

Eelmise aasta kuusepuu (ülal) on tehtud on väga lihtsalt - kolmnurkne kuju on välja saetud euroalusest, natukene lihvitud, konksud külge ning ehted peale. 

Foto: Erakogu

Tänavune kuusk on  pisut teistmoodi. «Lõngaga sai õmmeldud/tikitud kuusk lõuendile ning ehted külge. Tulemus sai lihtne, kuid armsalt soe,» on Piret tehtuga rahul.

Kas ka sinu kodus leidub põnevaid, alternatiivseid kuuse- või muid kaunistuse lahendusi? Saada meile foto ja lühike kirjeldus aadressil anna-liisa.mets@postimees.ee .

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles